VAN / TUŞBA - ALABAYIR İLKOKULU

ALABAYIR İLKOKULU

Alabayır Mah. Tuşba/VAN
Vizyon
Okulumuz, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; kendi kendini yönetebilen, mantıklı düşünebilen, yaratıcı düşünceye sahip, araştıran, sorgulayan, öğrenmeyi davranış haline getirmiş öğrenciler yetiştirmenin yanı sıra kendini ve çevresini değiştirebilecek güçlü karakterler yetiştirmeyi vizyon olarak belirlemiştir.
Misyon
Öğrencilerimizi; Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen, görevini yapan ve sorumluluk yüklenebilen, Kendilerine güvenen, çağdaş teknolojileri etkili biçimde kullanabilen, bilimsel düşünme, çalışma ve araştırma alışkanlığı kazanmış, bedensel ve ruhsal bakımdan gelişmiş, mensubiyet ve mesuliyet sahibi, insanlar olarak yetiştirmek hedefimizdir.
.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Ulaşım öğretmen servisi ile sağlanmaktadır.
Van Tuşba Merkez İlçesine Bağlı Mahalle
Van merkeze 10 km uzaklıktadır.